Verdiskapende handel for industrien i Norden

Beijer AS er spesialisert på industriell handel og representerer flere av verdens ledende produsenter. Vi tilbyr løsninger hvor kompetanse og produkter kombineres på en måte som skaper verdi for kunden. Det overgripende målet er å bidra til å øke den nordiske industriens konkurransekraft.

Tre produktområder

Beijer AS som virksomhet drives innenfor tre produktområder:

  • Overflatebehandling
  • Støperier
  • Stål- og smelteverk

Hvorfor vi finnes?

Beijer AS skal vare med og sikre den nordiske industriens konkurransekraft. En sterk lokal industri er bra for alle oss som bor og lever her.

Hvordan skal vi gjøre det?

Gjennom å levere produkter og helhetsløsninger som øker våre kunders produktivitet, effektivitet og kvalitet.

Forretningside

Med omfattende kunnskap og nytenkende bedriver vi verdiskapende teknikkhandel som utvikler og forbedrer kundens prosesser og produkter.

Vår forretningsmodell

Beijer AS reviderer kontinuerlig de ledende leverandørene og varemerkene på markedet for å sikre at produktene vi leverer til våre kunder har rett kvalitet. Gjennom et nært og langsiktig samarbeid med leverandørene utnytter vi vår spesialkompetanse. Dette gjør vi for å foredle og kundetilpasse produktene i form av løsninger og applikasjoner som tilfører kunden verdi som lavere totalkostnad, økt effektivitet eller en forenklet prosess.

For mer informasjon kontakt oss på firmapost@glbeijer.no eller telefon 32 20 24 00.