Utrustning som klarer høye krav

Vi har et utfordrende klima som forandres kontinuerlig med tanke på temperatur og luftfuktighet, og det stilles derfor store krav til at overflatebehandlingen er av høyeste kvalitet. Det faktum at vår industri er høyteknologisk stiller ytterligere krav til det utstyret dine ansatte benytter til å utføre overflatebehandling, eksempelvis innenfor offshore relatert industri, hvilket vi i Beijer AS er oppmerksom på. Innen overflatebehandling tilbyr vi blant annet:

Blåsemedier

Beijer AS er din profesjonelle partner på blåsemedier, og vi er dessuten en av Norges ledende leverandører på dette området. Fra vårt lager kan vi levere et komplett program innen: Stålsand / stålgrit, rustfritt (Cr/Ni), aluminium oksid, silisiumkarbid, Garnet, plastikk granulat, glass og keramiske perler, kopperslag og flere andre spesialmedier.

Slyngrens og blåseutstyr
    
Et av våre spesialområder er slyngrens hvor vi leverer alt fra standard hengebanemaskiner til komplekse automatiserte luftdrevne løsninger. Spennet av kundetyper strekker seg fra de mest høyteknologiske produksjonsbedriftene til det tradisjonelle mekaniske verkestedet. Vi leverer også utstyr for shot-peening til spesielle industrielle kunder, og sodablåsing til kommunal sektor for rengjøring av bygningsfasader. Uansett hvilken utfordring du har innenfor overflatebehandling vil vi i samarbeid med deg som kunde finne den optimale løsningen. Bekledning, blåsedyser og -slanger samt annet forbruksmateriell er en del av vårt totalprogram for denne produktgruppen.

Tromling
Avgradering og polering er viktige områder innenfor overflatebehandling. Enten du skal fjerne grader etter en CNC-operasjon, eller rett og slett kun å polere komponenten har vi en passende løsning. Tromlene finnes i en rekke kapasitetsvarianter og sammen finner vi frem til riktig type chips og compound for å få jobben gjort. Manuell og pneumatisk separering og filtreringssystemer kan også leveres som en del av løsningen.

Industrivaskemaskiner

Beijer AS har løsningen for krevende avfetting og rengjøring av deler med ekstreme renhetskrav.
De mest vanlige applikasjonene er rensing med modifisert alkohol, ultralydrensing og spraymaskiner. Vi samarbeider med de mest kjente leverandørene i Europa og leverer alt fra den komplette industrilinjen til den noe enklere roterende spray løsningen.

Spesialslipemaskiner og -utstyr

I vårt slipeprogram fokuserer vi først og fremst på spesialutstyr. Har du behov for en plassbesparende og fleksibel løsning kan et multiverktøy være alternativet. Foruten verktøyet til multiløsningen tilbyr vi et bredt sortiment av luftverktøy. I tillegg til spesialmaskiner og -utstyr leverer vi alt av slipemidler og -rekvisita fra et bredt leverandørnettverk.

Reparasjonsmetall

Har du mindre sår i en metallisk overflate kan reparasjonsmetall være løsningen i stedet for å produsere komponenten på nytt. Beijer AS samarbeider med en av de ledende europeiske leverandørene på dette området. Løsningen kan benyttes for de fleste metaller og er både effektiv tidsmessig og kostnadsbesparende.

Reservedeler, service og support

For at sikre at maskiner og utstyr fungerer optimalt tilbyr Beijer AS tilstandskontroll. Hensikten er å avdekke driftsmessige avvik og komme med forslag til forbedring. Trenger du reservedeler til en maskinen har vi de mest vanlige slitedelene på lager.

For mer informasjon kontakt oss på firmapost@glbeijer.no eller telefon 32 20 24 00.