Tre ord sammenfatter hva vi tilbyr

Kundenære

Vi blir aldri tungrodde, langsomme eller byråkratiske. Vår organisasjon bygger på nærhet, spisskompetanse og hurtige beslutninger. Samtidig har vi det store konsernets fordeler i form av et bredt produkttilbud og stor kjøpekraft. Vi er ikke billigst, men uslåelige når det gjelder ”valuta for pengene”. Hos oss får kunden det beste fra to verdener.

Kreative

Vi er det hurtige fotarbeidets og den kvikke tankens foretak. Vi er forskjellen mellom ”bra” og ”wow”. Vi forstår kundens behov og kan ut fra våre erfaringer og kompetanse skapa løsninger som øker verdien for kunden. Og vi ser alltid mulighetene for å utnytte samarbeidsfordelene innenfor Beijer Tech.

Komplette

Vi forstår våre kunders prosesser, er vant med å håndtere komplekse prosjekter og kan like gjerne tilby et enkeltståendeprodukt som totalløsninger. Vi har nettverket av leverandører, det brede produktsortimentet og vår konserntilhørighet i ryggen. Vi sikter høyt og nøyer oss ikke lenger med å være en av de ledende leverandørene av utrustning til industrien. Vi vil bli en uomtvistelig samarbeidspartner, en skjult men alt mer betydningsfull bidragsyter til våre kunders fremgang.

For mer informasjon kontakt oss på firmapost@glbeijer.no, eller telefon 32 20 24 00.