Kunnskap som optimerer dine prosesser

Beijer AS er en av de ledende leverandørene av produkter og tjenester til norsk industri, og har vært det siden 1956. Vi tilbyr alle typer av løsninger som kreves innen overflatebehandling, støperi samt stål- og smelteverk. Uansett om du er på jakt etter et kjøle- smøremiddel til en CCC-maskin, eller en slyngrensmaskin for overflaterens av metalliske overflater, leverer vi det du trenger.

Verdifulle samtaler

Takket være vår lange erfaring som profesjonell samarbeidspartner innen industriell handel har vi den kunnskap som kreves for å levere produkter og tekniske løsninger som bidrar til å forbedre dine prosesser. Gjennom verdifulle samtaler og løsningsorienterte diskusjoner med deg som kunde tilpasser vi så langt det er praktisk mulig, og skaper merverdi i form av en forenklet hverdag og lavere
produksjonskostnader.

Store når det behøves og små når du vil

Beijer AS er en del av Beijer Tech-gruppen, et konsern med fokus på å gjøre den nordiske industrien mer konkurransekraftig, som igjen eies av det børsnoterte konsernet Beijer Alma. Dette gir oss det store konsernets muskler når det behøves. Samtidig er vi en smidig og effektiv lokal organisasjon som alltid står klar til å håndtere dine forespørsler.

For mer informasjon kontakt oss på firmapost@glbeijer.no eller telefon 32 20 24 00.