Beijer AS kjøper Norspray AS

Beijer Tech INN PÅ EIERSIDEN i NORSPRAY AS

Beijer Tech AB - har via sitt norske selskap Beijer AS, sikret seg 100% av aksjene i Norspray Gruppen. 60% av aksjene overtas 1.sept i år, og resterende 40% overtas 31.12.2015. Dagens ledelse og eiere blir med videre i selskapet, og blir sentrale i den videre utvikling av Norspray/Beijer Tech`s vekst i det norske overflatemarkedet.

Gjennom oppkjøpet av Norspray har Beijer Tech-konsernet fått en inngangsbilett til det ekspansive offshore- og verftsmarkedet, der Norspray i dag har en sterk markedsposisjon med sine etableringar i Stavanger, Bergen, Stord samt på Østlandet i Skien/Porsgrunn.

Beijer Tech er et stort industrikonsern i Scandinavia med 7 ulike datterselskap innen industriprodukter mot tradisjonell industri. Vekst mot offshoreindustri og det norske verftsmarkedet, har lenge vært på radaren til Beijer Tech.  Norspray Gruppen har siden oppstart i 1996 utviklet en dominerende markedsposisjon innen overflatemarkedet; dvs salg av produkter, utstyr og service til vedlikeholdsindustrien, innen sandblåsing, sprøytemaling, korrosjonsbehandling  og passiv brannbeskyttelse.

”Norspray Gruppen ser med stor spenning og entusiasme frem til å få nye sterke eier med på laget. Dette vil ikke bare styrke vårt profesjonalitet, men også styrke våre ressurser og kompetanse, som vi tar med ut til våre kunder”, sier Daglig leder i Norspray Gruppen Thor Hauge.

”Oppkjøpet kompletterar Beijer Tech - konsernens produktprogram innom overflatebehandling, og vil muliggjøre et bredare og bedre tilbud til dagens og framtidige kunder i Scandinavia. Det er derfor med stor glede jeg kan konstantere at vi nå får en solid handelsplattform mot det sterke industrimarkedet på Vestlandet i Norge.” kommenterar Beijer Techs CEO Peter Kollert.